2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Külföld

Az európai biztonságról tárgyalt az orosz és a francia elnök

Vlagyimir Putyin a Kremlben fogadta francia hivatali partnerét. Az orosz elnök méltatta Emmanuel Macron erőfeszítéseit, amit az ukrán válság rendezése és az európai biztonság érdekében tesz. Vlagyimir Putyin emlékeztetett arra is, hogy Macron hivatali elődjei fontos szerepet játszottak a minszki megállapodás kidolgozásában és a normandiai négyek csoportjának megszervezésében is. Az uniós soros elnökséget betöltő Franciaország elnöke hangsúlyozta, hogy a párbeszéd az egyetlen eszköz az európai biztonság és stabilitás szavatolására. A két államfő zárt ajtók mögött tárgyalt egymással.

  • Az európai biztonságról tárgyalt az orosz és a francia elnök

Macront ugyanannál az asztalnál fogadta Putyin, mint korábban Orbán Viktort 

A francia elnök egy héttel azután érkezett Moszkvába, hogy a magyar miniszterelnök is látogatást tett a Kremlben. Az orosz elnök most pontosan ugyanannál az ovális asztalnál fogadta Emmanuel Macront mint korábban Orbán Viktort. Pedig egy héttel ezelőtt számos ellenzéki műsorban azért kritizálták a Putyin-Orbán találkozót, mert szerintük a hatalmas asztallal az orosz elnök a dominanciáját akarta kifejezni a magyar kormányfő felé.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Németországgal kivételez az Európai Inió

Németországgal kivételez az Európai Inió

Európa megnyitotta a lehetőséget az alternatív üzemanyagok előtt, ám a jelek szerint csak Németország számára. Másoknak egyelőre nincs lehetőségük versenybe szállni, pedig az uniós piacon Olaszország is rendelkezik olyan termékkel, amellyel szintén jól futnának az autók.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!