2022. 12. 08. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Az Európai Bizottság elnöke szerint Oroszország veszélyt jelent az egész világra

Oroszország közvetlen veszélyt jelent a világrendre - jelentette ki az Európai Bizottság elnöke Tokióban. Ursula von der Leyen szerint a Föderáció Ukrajna elleni háborúja, Kínával kötött titkos megállapodása és önkényes nemzetközi kapcsolatokra való törekvése aggodalomra ad okot. A politikus hozzátette, ahogy az Unió, úgy Japán is tisztában van azzal, hogy nem csak Ukrajna és Európa jövője, hanem a szabályokon alapuló világrend jövője forog kockán. Von der Leyen kiemelte, a jelenlegi helyzetben kulcsfontosságú, hogy a Közösség megerősítse kapcsolatait Japánnal.

  • Az Európai Bizottság elnöke szerint Oroszország veszélyt jelent az egész világra

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!