2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Külföld

Az Európai Bizottság elnöke szerint nem sérülhetnek a jogállamisági feltételek

Az Unió olyan új mechanizmussal szerelkezett fel, amellyel képes megvédeni költségvetését és a Közösség értékeit a jogállamiság sérüléseivel szemben - ezt mondta az Európai Bizottság elnöke a Parlament plenáris ülésén. Ursula Von der Leyen kiemelte, a jogszabály január 1-től lép érvénybe, onnantól bármilyen jogsértést a Bizottság azonnal ki fog vizsgálni. Hozzátette, Brüsszel elkötelezett a törvény betartatása mellett. Az elnök beszédében ugyanakkor nem említette sem Magyarországot, sem Lengyelországot, pedig az Unió balliberális erői a jogállamiságra hivatkozva rendszeresen támadják Budapestet és Varsót.

  • Az Európai Bizottság elnöke szerint nem sérülhetnek a jogállamisági feltételek

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!