2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Az Európai Bizottság elnöke szerint nem sérülhetnek a jogállamisági feltételek

Az Unió olyan új mechanizmussal szerelkezett fel, amellyel képes megvédeni költségvetését és a Közösség értékeit a jogállamiság sérüléseivel szemben - ezt mondta az Európai Bizottság elnöke a Parlament plenáris ülésén. Ursula Von der Leyen kiemelte, a jogszabály január 1-től lép érvénybe, onnantól bármilyen jogsértést a Bizottság azonnal ki fog vizsgálni. Hozzátette, Brüsszel elkötelezett a törvény betartatása mellett. Az elnök beszédében ugyanakkor nem említette sem Magyarországot, sem Lengyelországot, pedig az Unió balliberális erői a jogállamiságra hivatkozva rendszeresen támadják Budapestet és Varsót.

  • Az Európai Bizottság elnöke szerint nem sérülhetnek a jogállamisági feltételek

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!