2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Külföld

Az egész Kárpát-medencében zúgott a Nélküled

Közös éneklést szervezett a közösségi médiában a dunaszerdahelyi labdarúgó csapat. A DAC az Ismerős arcok Nélküled című számával akarta megköszönni mindazoknak a fáradozását, akik a koronavírus ellen küzdenek.

Nincs DAC-meccs Nélküled nélkül, de van Nélküled DAC-meccs nélkül - ezzel a jeligével szervezett közös éneklést a dunaszerdahelyi labdarúgó klub. A kezdeményezéshez minden Kárpát-medencei szurkoló csatlakozását várták. Nem is eredménytelenül, hiszen nemcsak a dunaszerdahelyi utcán hangzott fel a dal, hanem például Nyíregyházáról vagy Nagyváradról is töltöttek fel videókat a közösségi médiába.

A rajongók a szokásos mérkőzés időpont, öt óra előtt tíz perccel énekelhették el a népszerű dalt. A DAC ezzel a kezdeményezéssel hívta fel a figyelmet azokra, aki a koronavírus miatti nehéz helyzetben erejükön felül dolgoznak a társadalomért.

A klub így akarta háláját kifejezni az egészségügyben dolgozóknak, a patikusoknak, a rendőröknek, katonáknak és bolti eladóknak és mindenkinek aki otthon maradva az ő munkájukat segíti.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kitiltják az oltatlanokat

Észak-Rajna Vesztfália tartomány legnagyobb városában, Kölnben van tudósítónk, Zöldhegyi Katalin.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!