2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Külföld

Az amerikaiak likvidálták a jemeni al-Kaida vezérét

Az Egyesült Államok likvidálta a jemeni al-Kaida vezérét - jelentette be az amerikai elnök. Donald Trump elmondta: Kászim al-Rajmi vezetésével brutális erőszakos cselekményeket követtek el jemeni civilek ellen. Hozzátette: a terrorista számos támadást akart végre hajtani az Egyesült Államok ellen. Az USA első embere szerint Rajmi halála tovább gyengíti az al-Kaida arab-félszigeti és globális mozgalmát is. A terrorista vezér vállalt felelősséget a tavaly decemberi lövöldözésért, amely a floridai Pensa-cola haditengerészeti bázison történt.

  • Az amerikaiak likvidálták a jemeni al-Kaida vezérét

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!