2022. 08. 09. Kedd Emőd napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Külföld

Az afganisztáni helyzetről egyeztettek a NATO külügyminiszterek tanácsán

A NATO súlyosan elkalkulálta magát az afganisztáni helyzettel kapcsolatban - jelentette ki Szijjártó Péter a világszervezet külügyminisztereinek tanácsán. A külgazdasági és külügyminiszter szerint a jövő feladata megérteni ennek az okát és kijavítani a hibát. A tárcavezető hangsúlyozta: a kialakult helyzetnek biztonsági kockázata van Európára és a közép-ázsiai országokra nézve, ezért egy támogatási partnerprogram létrehozását sürgette.

  • Az afganisztáni helyzetről egyeztettek a NATO külügyminiszterek tanácsán

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!