2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Általános iskolásokat is tanítanának a hormonterápiáról Nebraska államban

Hormonterápiáról, nemváltó műtétekről, nemi kategóriákról tanítanának egyebek mellett már az általános iskola harmadik osztályától az amerikai Nebraska államban. Ez áll az állam Oktatási Minisztériuma által megalkotott, úgynevezett szexuális nevelési szabályzatban. A tervek szerint az új előírásokat szeptembertől alkalmaznák az állami oktatási intézményekben. Az új szabály óriási felháborodást keltett a szülők körében, szakértők szerint ez nem áll összhangban az életkornak megfelelő oktatással, és komoly pszichológiai problémákat okozhat a gyermekeknél. Az Oktatási Minisztérium azt ígérte, hogy megvizsgálják az új tantervvel kapcsolatban felmerült aggályokat.

  • Általános iskolásokat is tanítanának a hormonterápiáról Nebraska államban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Robert Fico állapota lassan, de továbbra is javul

Robert Fico állapota lassan, de továbbra is javul

Közben a TASR közszolgálati hírügynökség jelentése szerint Juraj Blanár külügyminiszter megerősítette, hogy ő fogja helyettesíteni Robert Ficót az ukrajnai helyzettel kapcsolatban júniusban, Svájcban rendezendő konferencián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!