2022. 12. 08. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Általános iskolásokat is tanítanának a hormonterápiáról Nebraska államban

Hormonterápiáról, nemváltó műtétekről, nemi kategóriákról tanítanának egyebek mellett már az általános iskola harmadik osztályától az amerikai Nebraska államban. Ez áll az állam Oktatási Minisztériuma által megalkotott, úgynevezett szexuális nevelési szabályzatban. A tervek szerint az új előírásokat szeptembertől alkalmaznák az állami oktatási intézményekben. Az új szabály óriási felháborodást keltett a szülők körében, szakértők szerint ez nem áll összhangban az életkornak megfelelő oktatással, és komoly pszichológiai problémákat okozhat a gyermekeknél. Az Oktatási Minisztérium azt ígérte, hogy megvizsgálják az új tantervvel kapcsolatban felmerült aggályokat.

  • Általános iskolásokat is tanítanának a hormonterápiáról Nebraska államban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!