2024. 09. 19. Csütörtök Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

Ahogy csipogók, úgy most adóvevők robbantak fel Libanonban + videó

Újabb robbanások történtek szerdán Libanon fővárosában, Bejrútban, ezúttal azonban a tudósítások szerint nem csipogók, hanem adóvevők robbantak fel – számolt be a Sky News és az AP News. A hírek szerint Libanon déli részén és Bejrút külvárosában is történtek robbanások. Biztonsági források szerint több tucat ember sebesült meg.

  • Ahogy csipogók, úgy most adóvevők robbantak fel Libanonban + videó

A Reuters biztonsági forrásai szerint több százan megsebesültek a legutóbbi robbanásokban, rengetegen szenvedtek sérülést a kezükön és a gyomrukon. Hozzáfűzik, országszerte már közel háromezren megsérültek. A Reuters a libanoni állami hírügynökségre hivatkozva azt írja, a ma délutáni robbantásokban három ember vesztette életét. A közösségi oldalakon terjedő videók szerint teljes a káosz a fővárosban. Ezzel szemben az egészségügyi minisztérum tájékoztatása szerint egy ember meghalt és százan megsebesültek.

A haláleseteket az ország keleti részén fekvő Bekaa régióból jelentették. A fővárosban a Hezbollah tagjai összegyűjtik a megmaradt adóvevőket, és kiveszik belőlük az akkumulátorokat is. Az eddigiek szerint annyit még tudni lehet, hogy a felrobbantott adóvevők Icom V82 típusúak voltak, ide kattintva képet is láthat azegyik felrobbant eszközről.

teljes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

Fotó: X

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!