2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

A tálibok átvették az embercsempészet irányítását a déli-határnál + videó

A nyilvánosságra hozott titkosszolgálati jelentések szerint az afgán tálibok kiszorítják a korábbi embercsempész bandákat a dél-határról. Így már ők ellenőrzik az Európába irányuló embercsempészetet. Ez sok esetben fegyveres összetűzéssel jár a bandák között.

  • A tálibok átvették az embercsempészet irányítását a déli-határnál + videó

A Híradóban kapcsoltuk Tárik Meszárt, a Migrációkutató Intézet munkatársát, akit többek között arról kérdeztünk, hogy mennyire súlyos a helyzet a déli-határon, és milyen veszélyekkel jár ha a tálibok veszik át az embercsempészet szervezését.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!