2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Külföld

A szökőár áldozataira emlékeztek Japánban

Egyperces néma csenddel és imával emlékeztek meg Japánban a három évvel ezelőtti földrengés és szökőár áldozataira.

Akihito császár a tokiói nemzeti színházban a japánok összetartását példaértékűnek nevezte. A kormányfő pedig az újjáépítés felgyorsítását ígérte. 2011. március 11-i kettős természeti csapásban több mint 15 ezren haltak meg, százezreket kellett kiköltöztetni otthonukból. Kétszázezren még mindig ideiglenes otthonokban élnek. A földrengésben megsérült a fukusimai atomerőmű is. A kormányfő a történtek ellenére hétfőn közölte, újraindítják az ország atomreaktorait, pedig a lakosság 80 százaléka lebontaná az ilyen létesítményeket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!