2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Külföld

A román lobogók hiánya miatt büntettek

A román zászlók hiánya miatt büntették meg a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatalt, írja a Székely Hírmondó erdélyi napilap.

Kovászna megye prefektusa 5000 lejes, azaz 350 ezer forintos bírságot szabott ki a hivatalra. Úgy vélte ugyanis, hogy a város nem volt megfelelően fellobogózva román zászlókkal december elsején. A román nemzeti ünnepen, amely Erdély Romániához csatolását mondta ki, ismeretlenek fekete zászlókat tűztek ki a város főterén álló házakra. A gyászlobogókra piros-fehér-zöld szalagot kötöttek. Bokor Tibor polgármester a Székely Hírmondónak úgy nyilatkozott, hogy a pénzbüntetés valószínűleg válasz a fekete zászlók kitűzésére.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!