2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

A nyugat-balkáni országok a járvány lecsengését várják

Május 4-e után enyhíthetnek a szigorításokon a nyugat balkáni országok, amelyek már a vírus lecsengését várják. Szerbiában az utóbbi 24 órában 400 új esetet regisztráltak. Belgrád azt szorgalmazza. hogy a gyógyult betegek adjanak vérplazmát, amit a fertőzöttek gyógyítására használnának. Észak-Macedóniában péntekről szombatra 1081-ről 1117-re emelkedett a betegek száma. Montenegróban az utóbbi 24 órában egyetlen új fertőzöttet sem regisztráltak. Bosznia-Hercegovinában egy nap alatt csupán 48 új esetet diagnosztizáltak. Koszovóban pedig eddig 480 ember kapta el a járványt.

  • A nyugat-balkáni országok a járvány lecsengését várják

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!