2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Külföld

A Notre Dame Európa történelmének a szimbóluma

Elkezdődött az EP-választások előtti utolsó plenáris ülés Strasbourgban. A Hír TV helyszíni tudósítójának beszámolójából kiderült: Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke nyitóbeszédében együttérzését fejezte ki, nem csak Franciaországnak, hanem az egész keresztény közösségnek.

  • A Notre Dame Európa történelmének a szimbóluma

Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke pedig adakozásra és adománygyűjtésre szólította fel a mind a 28 uniós tagállamot.

Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje pedig a ciklus utolsó sajtótájékoztatóján szintén szolidaritását fejezte ki, és azt mondta, hogy a Notre Dame nem csak Franciaország, hanem egész Európa történelmének is a szimbóluma - mondta Zöldhegyi Katalin. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!