2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Külföld

A német soros elnökség sem vett részt a LIBE bizottság jogállamisági vitáján

A magyar és a lengyel kormány azért küzd, hogy ne legyen több illegális migráns Európában, ezért sem a magyar, sem a lengyel kormánypárt képviselői nem vettek részt az Európai Parlament LIBE bizottságban megrendezett jogállamisági vitán. Az online konferencián a német soros elnökség sem képviseltette magát, amit a bizottság szocialista elnöke elfogadhatatlannak nevezett. A vitán több szocialista, liberális és zöldpárti képviselő bírálta Magyarországot és Lengyelországot. Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője úgy reagált: a Magyarország ellen zajló eljárás egy politikai és ideológiai okokból indított eljárás, ami teljes mértékben megalapozatlan és hazugságokra épül.

  • A német soros elnökség sem vett részt a LIBE bizottság jogállamisági vitáján

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!