2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

A NATO-rakéták kilövésre készek Törökország védelmében

A szíriai konfliktusban a NATO-nak az a feladata, hogy megvédje szövetségesét, Törökországot – nyilatkozta Budapesten a szövetséges erők európai főparancsnoka. Philip Breedlove közölte: Patriot rakétákat állomásoztatnak a szír–török határ mentén, hogy szükség esetén azonnal reagálhassanak egy szír támadásra.

Szerinte abban mindenki egyetért, hogy a konfliktusnak mielőbb véget kell vetni, ahhoz azonban még két-három napot várni kell, hogy eldőljön, az egyes országok milyen álláspontra helyezkednek az ügyben. A NATO legmagasabb szintű katonai szervezete, a katonai bizottság három napon át ülésezik a magyar fővárosban. A vezérkari főnökök pénteken érkeztek meg Budapestre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!