2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Zsuzsi asztala

Következik:

Európai Híradó 04:00

Külföld

A japánok egyötöde visszakéri az olimpiai belépőjegy árát

November 11. és 30. között fogadta a tokiói olimpia szervezőbizottsága a jegyvisszaváltással kapcsolatos kérelmeket. Eddig a japán jegytulajdonosok egyötöde élt a visszatérítés lehetőségével.

  • A japánok egyötöde visszakéri az olimpiai belépőjegy árát

A négy évszakot jelképező színekben, vörösben, kékben, zöldben és lilában nyomták ki azokat az olimpiai és paralimpiai belépőjegyeket, amelyeket még az év elején mutattak be a japán fővárosban. Akkor még senki nem gondolta, hogy a koronavírus alaposan átírja a 32. ötkarikás játékok történetét. Az eredetileg július 24.-én kezdődő eseményt a NOB döntése értelmében egy évvel későbbre halasztották.

A házigazdák összesen 7.8 millió jegy értékesítésével számoltak, amelyből eddig körülbelül négy és fél millió kelt el.

S bár arról még mindig nem döntött a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, hogy nézőkkel, avagy nélkülük rendezik meg a 2021-es Játékokat, a jegyek japán tulajdonosainak 18 százaléka, azaz 810 ezrer fő már visszaigényelte belépője árát.

A rendező ország jegybirtokosok 80 százaléka viszont kitart, nekik a szervezőbizottság köszönetet mondott, és ígéretett tett, hogy a lehető legbiztonságosabban fogják megrendezni az Olimpiát.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Új lakossági állampapírokat bocsát ki a Magyar Állam 2024-ben – hangzott el a Pénzügyminisztérium és az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) pénteki sajtótájékoztatóján, ahol ismertették az ország jövő évi finanszírozási tervét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!