2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

A demokraták Trump elítélését kérték az impeachment-eljárásban

  • A demokraták Trump elítélését kérték az impeachment-eljárásban

A vád képviselői arra kérték az amerikai kongresszust, hogy ítélje el a korábbi elnököt.

Donald Trump ellen a demokrata többségű képviselőház lázadás szítása miatt emelt vádat, mert szerintük a volt elnök január 6-ai beszédében feltüzelte híveit, akik megrohamozták a törvényhozás épületét és a zavargásokban öten életüket vesztették.

A republikánusok többsége továbbra sem ért egyet a felelősségre vonási eljárással. Úgy vélik, hogy a demokraták bosszú hadjáratot folytatnak Trump ellen azért, hogy ne indulhasson a következő elnökválasztáson.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!