2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Külföld

A civil szervezetek eurómilliókat kapnak Brüsszeltől

Olyan mértékben nyertek teret az Európai Unió intézményeiben a civil szervezetek, hogy gyakorlatilag már az NGO-k diktálnak - nyilatkozta a Hír Televízió brüsszeli tudósítójának Hidvéghi Balázs.

  • A civil szervezetek eurómilliókat kapnak Brüsszeltől

A fideszes EP-képviselő kiemelte, ezek a szervezetek napirendi pontokat diktálnak, állásfoglalásokat fogalmaznak meg és teljes mértékben rátelepedtek az uniós döntéshozatalra. Cserébe eurómilliókat tesznek zsebre a civil szervezetek, tovább mélyítve ezzel az egyre átláthatatlanabb korrupciót.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!