2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Külföld

A Bibliából idézett, gyűlöletbeszéd miatt perelték be a finn politikust

Legkorábban márciusban lesz ítélet a finn kereszténydemokrata képviselőnő ügyében. Az öt gyermekes politikust az LMBTQ-lobbi akarja börtönbe juttatni, mert a Bibliát idézve elítélte a homoszexuálist. A történelmi per második napja után a volt finn belügyminiszter híradónknak úgy nyilatkozott: megkönnyebbült, a vád ugyanis sok esetben alaptalan. A képviselőnő ügye nagy nemzetközi visszhangot keltett, mivel a per hatással lehet a szólás-és vallásszabadság jövőjére is.

  • A Bibliából idézett, gyűlöletbeszéd miatt perelték be a finn politikust

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!