2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Külföld

A béke a tét Brüsszelben

Az európai parlamenti választás legfőbb tétje: háború vagy béke – mondta a Magyar Nemzetnek Dornfeld László, az Alapjogokért Központ vezető elemzője.

  • A béke a tét Brüsszelben

– A kormánypártok április 19-én bemutatták választási manifesztum névre hallgató programjukat, amely az EP-választások legfontosabb kérdéseit foglalja össze szuverenista szempontból. A legsúlyosabb kérdés egyértelműen az ukrajnai helyzet, amellyel kapcsolatban már most megállapítható, hogy június 9-e legfőbb tétje: háború vagy béke – fogalmazott lapunk megkeresésére Dornfeld László, az Alapjogokért Központ vezető elemzője. 

A szakértő szerint csak úgy történhet változás és úgy előzhető meg az eszkaláció, a harmadik világháború rémképe, ha békepárti politikusok ülnek az unió intézményeiben. Megemlítette az ukrán gabona kérdését is, ami egyre nehezebb helyzetbe hozza az európai gazdákat, veszélybe sodorva a megélhetésüket. Hasonlóan fontos kérdésnek nevezte a migrációt, amely esetében szintén ismert, hogy a brüsszeli globalista liberálisok egy utolsó lökéssel még áterőltetik a migrációs paktumot, hogy minél több migráns számára tudják megnyitni az utat Európába. Mindemellett a lassan mindent elöntő genderpropaganda is olyan kérdés, amellyel szemben a viperafészekben, Brüsszelben lehet a legeredményesebben felvenni a harcot.

– Jól látható tehát, hogy a kormánypártok programja olyan aktuális és akut problémákra reagál, amelyek az emberek mindennapi életét érintik, nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában. Ennek átfogó jellegét mutatja, hogy az e heti CPAC Hungaryn számos amerikai és európai szuverenista fog találkozni, hogy e témák mentén közösen tudják lecsapolni a korrupt globalista mocsarat 

– hangsúlyozta Dornfeld László.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

A békepárti erők EP-győzelme megállíthatja a háborús pszichózist Nyugat-Európában?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!