2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Külföld

A baloldali Timmermans ellehetetlenítené az erdőtulajdonosokat és gazdálkodókat

Tizenegy európai uniós tagállam, köztük Magyarország is ellenzi Brüsszel új erdő-gazdálkodási stratégiáját. Hazánk is aláírta azt az Ausztria általi kezdeményezést, amelyben az országok felszólítják a bizottsági alelnököt, hogy vizsgálja felül a Közösség erdészetre vonatkozó tervezetét. Nagy István agrárminiszter azt mondta: a Frans Timmermans által jegyzett javaslat kizárólag a zöld szempontok érvényesítésére fókuszál. A tárcavezető szerint a koncepció mellőzi a fenntarthatóság társadalmi, környezetvédelmi és gazdasági szempontjait, továbbá nem áll ki az erdőtulajdonosok és gazdálkodók mellett. A híradónknak nyilatkozó szakember arról beszélt: a javaslat kukába dobná a magyar erdő-stratégiát.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!