2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Közelünkben a Kelet

Következik:

Híradó 11:55

Külföld

A balliberálisok szerint a férfiak is szülhetnek gyereket

A jövőben a férfiak is szülhetnek gyereket - erről döntött az Európai Parlament. A 378 vokssal, 255 ellen-szavazat, és 42 tartózkodás mellett elfogadott javaslat szerint, a szexuális és reproduktív egészséghez fűződő jog, alapvető joga a nőknek. A balliberálisok szerint ugyanez vonatkozik a transznemű férfiakra, és a nem bináris személyekre is. A Gyurcsány-párt, a Momentum és az MSZP képviselői igennel voksoltak, míg a Fidesz, a KDNP és az RMDSZ politikusai ellenezték a tervezetet. A horvát Pred-rag Matics nevével fémjelezett, csaknem 40 oldalas indítványban 126-szor szerepel a gender szó.

  • A balliberálisok szerint a férfiak is szülhetnek gyereket

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb Biden került bajba

Újabb Biden került bajba

Az üzletemberként dolgozó James Bident a testvéréhez fűződő üzleti és pénzügyi kapcsolatairól kérdezték a képviselőház felügyeleti bizottságának tagjai.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!