2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Külföld

A balliberális erők ki akarják zárni Magyarországot az uniós döntéshozatali folyamatokból + videó

Brüsszel el akarja nyomni a békepárti erőket - így reagált a külgazdasági és külügyminiszter belga kollégájának a kijelentésére. Hadja Lahbib ugyanis azt javasolta, hogy tovább kell léptetni a 7-es cikkely szerinti jogállamisági eljárást Magyarországgal szemben.

  • A balliberális erők ki akarják zárni Magyarországot az uniós döntéshozatali folyamatokból + videó

Ebben az esetben megfosztanák hazánkat a szavazati jog gyakorlásától az Európai Tanácsban. Szijjártó Péter hozzátette: a balliberális erők továbbra is mindent elkövetnek annak érdekében, hogy eltüntessék az utolsó akadályt is a háború útjából azzal, hogy elhallgattatnák és kizárnák hazánkat a döntéshozatali folyamatokból.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!