2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 22:00

Külföld

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit - írja a 888.

  • A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A lap által foglalkoztatott Balaván György - a Srí Lanka-i terrortámadást nem sokkal megelőzően - többek között olyan magvas gondolatokat tett közzé a keresztényekkel és a kereszténységgel kapcsolatban, amelyek az év minden napján bicskanyitogatóak lennének. De mindezt sikerült megfejelni: ugyanis az írás húsvétvasárnap reggelén jelent meg.

A teljesség igénye nélkül lássuk Balaván mélyenszántó gondolatait:

"A csapból is keresztény rettegés folyik: katakomba-idők jönnek, üldözés van, ébresztő, testvérek, ismerjük fel az idők jeleit."

"Az nincsen kellőképp definiálva, hogy mit kell érteni a sürgős védelemre szoruló kereszténység alatt, de általában a hitet, a vallást, az egyházat, s legfőképpen a kultúrát és az értékrendet szokták érteni alatta."

 

"Keresztény értékrend valójában nem létezik"

 

"Az a közhely sem igaz, hogy a házasság keresztény intézmény”

 

"az iszlám kultúrát integráljuk a középkor óta, ne tegyünk már úgy, mintha ez új kihívás volna. (A sorosi „nyitott társadalom” eszméje pont hogy mélyen keresztényi dolog egyébként, ezt csak úgy mellékesen, a jegyzőkönyv kedvéért.)"

 

"Az egyetlen veszély a kereszténységre a keresztények felől leselkedik: nem hisznek eléggé a saját megváltójukban."

 

"Kedves keresztények, ha komolyan vennétek Jézust, akkor nem beszélnétek a kereszténység eltörléséről és összeomlásától, meg az egyház elpusztításáról."

És akkor itt álljunk is meg egy pillanatra. A fenti idézetek fényében vessünk néhány pillantást a brutális, keresztényeket megcélzó iszlamista merényletekről készült fényképekre. A vérrel és repesznyomokkal eltorzított falak és holttestek a valóság. Balaván György és a 24.hu pedig maga az uszító fake news - írja a 888.

888.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!