2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Külföld

87 ember halt meg egy orosz légicsapásban Deszna városában

Támogassák az ország fegyveres erőit az orosz erőkkel szembeni védekezésben! - erre szólította fel az ukrán lakosságot Volodimir Zelenszkij. Az ukrán elnök videóüzenetében elmondta, hogy 87-re nőtt az áldozatok száma az északi Deszna városa elleni merényletben, ahol négy rakéta egy katonai laktanyába csapódott. Eddig ez Ukrajna legsúlyosabb vesztesége egyetlen támadásából. Oroszország jelenleg a keleti Donbász-régióra összepontosítja támadásait. A védelmi minisztérium közlése szerint nagy pontosságú rakétákkal katonai központokat és lőszerraktárakat vettek célba a térségben.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Áradások Ausztráliában

Már a téli viharok tombolnak Ausztráliában, Sydneyben is evakuálni kellett a lakosságot, kezelhetetlen mértékű áradásokra készülnek a hatóságok. Kínában pedig már hetek óta küzdenek az árvizekkel, a földomlások állandó életveszélyt jelentenek.

Egyre több a nemi erőszak Svédországban

Az ellenzék szerint a szigorúbb büntetéseknek lenne visszatartó ereje, ezért a kereszténydemokraták új törvényjavaslatot terjesztettek be. Bugnyár Zoltán tudósított.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!