2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Külföld

750 ezer pedofil tevékenykedik az interneten

750 ezer aktív pedofil lelhető fel az interneten, akik fájlokat cserélnek és élő közvetítéseket bonyolítanak egymás közt – jelentette a V4 Hírügynökség az ENSZ-re hivatkozva. Több amerikai gyermekvédelmi szervezet a közösségimédia-óriásokat bírálta, mert nem lépnek fel a gyermekbántalmazást tartalmazó videók kereskedelme ellen. Az Európai Parlamentet pedig azért kritizálták, mert az nem kötelezi a közösségi média és üzenetküldő szolgáltatókat a gyermekpornográfia elleni harcra. Egy olasz katolikus napilap közben rámutatott: míg Brüsszel fellép Magyarországgal szemben a pedofíliaellenes törvény miatt, addig semmit sem tesz Hollandia ellen, ahol a pedofilok törvényes pártot alapíthattak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!