2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Napi aktuális 00:10

Külföld

62 éves fekete férfi a New York-i lövöldözés gyanúsítottja

Azonosították a keddi New York-i lövöldözés elkövetőjét. A tettes a 62 éves Frank R. James, akit a hatóságok a térfigyelőkamerákkal és azzal azonosítottak, hogy megtalálták egy általa bérelt furgon kulcsát a helyszínen. A philadelphiai és wiconsini lakcímmel is rendelkező fekete férfi továbbra is szökésben van. A brooklyni metróállomáson elkövetett lövöldözése során huszonhárman sérültek meg, a füstbombái hatalmas pánikot okoztak, és fedezték a tettes menekülését is. Bár az elkövető közvetlen közelről adta le lövéseket, a merényletnek nem volt halálos áldozata.

  • 62 éves fekete férfi a New York-i lövöldözés gyanúsítottja

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!