2023. 02. 02. Csütörtök Karolina, Aida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

51 embert lőttek le New York államban egyetlen hétvége alatt

New York az első amerikai állam, amely katasztrófa-vészhelyzetet hirdetett a fegyveres erőszak miatt. Az államban 51 embert lőttek le a július 4-i, ünnepi hétvégén, miközben a koronavírus-fertőzés következményeképpen mindössze 13-an vesztették életüket. Az állam kormányzója 139 millió dollárt különített el bűnmegelőzési célokra. Az egész Egyesült Államokban több, mint 500 lövöldözés volt a hétvégén, 233 ember vesztette életét a gyilkosságokban. A statisztikák szerint az Egyesült Államokban az afroamerikai és a spanyolajkú közösségekben élő fiataloknak 10-szer több esélyük van arra, hogy lőfegyverrel elkövetett gyilkosság áldozatává váljanak, mint fehér kortársaiknak.

  • 51 embert lőttek le New York államban egyetlen hétvége alatt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Idén is indulnak zarándokvonatok a csíksomlyói búcsúba

Idén is indulnak zarándokvonatok a csíksomlyói búcsúba

Idén is elindul a Boldogasszony és a Misszió zarándokvonat a Misszió Tours Utazási Iroda és a MÁV-Start közös szervezésében a csíksomlyói pünkösdi búcsúba - közölték a szervezők csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!