2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Külföld

51 embert lőttek le New York államban egyetlen hétvége alatt

New York az első amerikai állam, amely katasztrófa-vészhelyzetet hirdetett a fegyveres erőszak miatt. Az államban 51 embert lőttek le a július 4-i, ünnepi hétvégén, miközben a koronavírus-fertőzés következményeképpen mindössze 13-an vesztették életüket. Az állam kormányzója 139 millió dollárt különített el bűnmegelőzési célokra. Az egész Egyesült Államokban több, mint 500 lövöldözés volt a hétvégén, 233 ember vesztette életét a gyilkosságokban. A statisztikák szerint az Egyesült Államokban az afroamerikai és a spanyolajkú közösségekben élő fiataloknak 10-szer több esélyük van arra, hogy lőfegyverrel elkövetett gyilkosság áldozatává váljanak, mint fehér kortársaiknak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!