2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Külföld

51 embert lőttek le New York államban egyetlen hétvége alatt

New York az első amerikai állam, amely katasztrófa-vészhelyzetet hirdetett a fegyveres erőszak miatt. Az államban 51 embert lőttek le a július 4-i, ünnepi hétvégén, miközben a koronavírus-fertőzés következményeképpen mindössze 13-an vesztették életüket. Az állam kormányzója 139 millió dollárt különített el bűnmegelőzési célokra. Az egész Egyesült Államokban több, mint 500 lövöldözés volt a hétvégén, 233 ember vesztette életét a gyilkosságokban. A statisztikák szerint az Egyesült Államokban az afroamerikai és a spanyolajkú közösségekben élő fiataloknak 10-szer több esélyük van arra, hogy lőfegyverrel elkövetett gyilkosság áldozatává váljanak, mint fehér kortársaiknak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.

Fiatalkorú kifosztó őrizetben

A 15 éves fiú a nyomozók által beszerzett információk szerint legalább tizenhét bűncselekményt követett el alig öt hónap alatt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!