2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Nagyapám Horthy Miklós

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

36 óra munka - 8000 kilométer Szijjártó Péterrel

36 óra munka - 8000 kilométer Szijjártó Péterrel - A Hír Tv stábja elkísérte a külgazdasági és külügyminisztert 2021 utolsó kiküldetésére, méghozzá Tuniszba és Teheránba. Forgatócsoportunk ott volt, amikor a magyar delegáció átadta adományait, lélegeztetőgépeket és vakcinákat, és bepillantást nyerhetett a diplomáciai és gazdasági kapcsolatok építésének ritkán látható világába is. Szijjártó Péter emellett sok érdekességet mesélt arról, miért fontos feladat számára, hogy külföldön képviselhesse Magyarországot. A dokumentumfilmet szombaton 12:30-kor és 22:30-kor láthatják itt, a Hír TV műsorán

  • 36 óra munka - 8000 kilométer Szijjártó Péterrel

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!