2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

26 éve nem volt ilyen meleg

Oroszországban rekordot döntött az áprilisi meleg. Moszkvában szombaton a napi átlaghőmérséklet meghaladta a 24 fokot. Az orosz fővárosban 26 éve nem volt ilyen meleg tavasszal.

A rendkívüli hideg tél után a tavaszi meleg is rekordot döntött Oroszországban. Moszkvában szombaton az átlaghőmérséklet meghaladta a 24 fokot. Az orosz fővárosban 26 éve nem volt ilyen meleg áprilisban. A moszkvaiak a hirtelen jött nyarat kihasználva a parkokban napoztak, voltak akik a szökőkutak vizével hűtötték magukat. Sokan vidékről érkeztek a fővárosba, hogy élvezzék a rendkívüli meleget. A meteorológusok hamar kiábrándították a korai nyárra áhítozókat: az előrejelzések szerint a következő napokban visszatér a hűvös idő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Zelenszkij most már tárgyalna Oroszországgal

Zelenszkij most már tárgyalna Oroszországgal

Ukrajna meghívhatja Oroszországot a nemzetközi partnerekkel tervezett következő békekonferenciára – közölte Volodimir Zelenszkij elnök kabinetfőnöke, Andrij Jermak a Bloombergnek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!