2024. 05. 11. Szombat Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

Szanyi nekiesett Gyurcsány pártjának

2015. február 3., kedd 15:05, frissítve: kedd 17:42

Vadkapitalista kalandor bandának nevezte a Demokratikus Koalíciót Szanyi Tibor. Az MSZP-s politikus internetes oldalán élesen kritizálta Gyurcsány Ferencet.

Nekiesett Gyurcsány Ferenc pártjának Szanyi Tibor, szocialista európai parlamenti képviselő. Facebook-oldalán az MSZP-s politikus azt írja: „Ez a vadkapitalista kalandor banda makacsul a baloldal vérét szívja, s azt hiszi, hogy ő maga ettől tűnhet baloldalinak.”

Szanyi Tibor Gyurcsány Ferenc évértékelőjére reagált bejegyzésével, amelyben a volt kormányfő pályafutása egyik nagy tévedésének nevezte, hogy Miskolcon a cigánybűnözésről beszélő Pásztor Albert polgármester-jelöltségét támogatta.

A Demokratikus Koalíció elnöke egyébként évértékelőjében üzent az MSZP-nek is, azt hangoztatta, hogy aki magát a baloldal egyetlen hiteles képviselőjének állítja be, semmivel sem különb attól a jobboldali párttól, amely önmagát a nemzet egyetlen hiteles képviselőjének mutatja.

A DK-t nem érdekli Szanyi

Szanyi Tibor kijelentései nem befolyásolják a Demokratikus Koalíció kapcsolatát az MSZP-vel - jelentette ki Gréczy Zsolt. A DK szóvivője hangsúlyozta: nem foglalkoznak az MSZP EP-képviselőjével, főleg azután nem, hogy a szocialisták elnöksége ostobának, meggondolatlannak és vállalhatatlannak nevezte Szanyi Tibort a Gój motorosok Brüsszelbe utaztatása miatt.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!