2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Gazdaság

Vodafone ONE – Mobil és vezetékes szolgáltatások egy csomagban, különleges kedvezményekkel és előnyökkel

A Vodafone konvergens szolgáltatóként az elmúlt években folyamatosan azon dolgozott, hogy létrehozza azt az ajánlatot, amely egy csomagban képes azokat az ügyféligényeket kiszolgálni, amelyek igazán fontosak – mindezt különleges kedvezményekkel és egyéb előnyökkel. A szolgáltató ezen gondolatiság mentén vezette be a Vodafone ONE ajánlatát, melynek keretében azon ügyfelek, akiknek mobil- és vezetékes szolgáltatása is a Vodafone-nál van, számos kedvezményt és elsőbbségi ügyfélkiszolgálást vehetnek igénybe. A különleges ajánlatot bemutató kampányhoz kivételes meglepetéssel is készült: a Vodafone ONE kisfilmjében Révész Sándor újra elénekli a Piramis együttes klasszikusát.

  • Vodafone ONE – Mobil és vezetékes szolgáltatások egy csomagban, különleges kedvezményekkel és előnyökkel

A UPC felvásárlása lehetővé tette a Vodafone számára, hogy konvergens szolgáltatóvá váljon. Ahhoz, hogy az ebből származó előnyöket az ügyfelek maximálisan kiélvezhessék az elmúlt évek során a szolgáltató munkatársai kitartóan dolgoztak a háttérben, melynek eredménye többek között a Vodafone ONE is. Az ajánlat talán a Vodafone eddigi legnagyobb kedvezményeket kínáló szolgáltatása, amely már ennek a konvergens szolgáltatói létnek a lehetőségeit használja ki.

A Vodafone ONE bevezetése fontos mérföldköve a Vodafone konvergens szolgáltatóvá válásának. A mobil- és vezetékes szolgáltatások összevonásával az ügyfelek akár 20 vagy 30 százalék havidíj-kedvezményben és egyedi készülékkedvezményekben részesülhetnek, elsőbbséget élvezhetnek az üzletekben történő kiszolgáláskor és a telefonos ügyfélszolgálaton, új szintre emelve ezzel az ügyfélélményt. A különleges kedvezmények közé tartozik az egy számla, a 3GB extra adat, a Vodafone ONE asszisztens, a wifipótló opciók, előfizetések közötti díjmentes hívás és az ügyintézést egyszerűsítő egy online fiók. Ráadásul most ünnepi készülékkedvezménnyel együtt akár 52 500 Ft kedvezmény érhető el minden okostelefonra, tabletre, TV-re, laptopra vagy játékkonzolra. A Vodafone ONE kedvezmények igénybevételéhez az ügyfeleknek legalább egy jogosult otthoni és egy jogosult mobil alapszolgáltatással kell rendelkezniük

Különleges karácsonyi kampányfilm harangozza be a csomagot

A Vodafone ONE kapcsán készített karácsonyi kisfilmben a Piramis zenekar egykori frontembere, Révész Sándor énekli el az utóbbi évtizedek egyik legszebb magyar karácsonyi dalát, az Ajándék című slágert.

„Idén a karácsonyi kampányunk fő üzenete, hogy a karácsonyi vásárlási lázban ne az ajándékok száma, értéke, azok halmozása vezessen minket, hiszen egy ajándék is elég, ha abban benne van minden törődésünk. Ilyen a legújabb csomagunk, a Vodafone ONE is, amelyen sokan, sokat dolgoztunk, ügyfeleink elégedettsége érdekében” – mondta a kampánnyal kapcsolatban Juhász Péter Tibor, a Vodafone Magyarország márkaigazgatója.

Vodafone ONE különleges törődéssel összeállított ajánlata és a megható karácsonyi kisfilm egyformán üzeni: egy ajándék is elég.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Az Unió szerint nem okoz problémát Ukrajna kőolajszállítási korlátozása

Az Unió szerint nem okoz problémát Ukrajna kőolajszállítási korlátozása

Nem áll fent probléma sem Magyarország, sem Szlovákia esetében amiatt, hogy Ukrajna kőolajszállítási korlátozást vezetett be az orosz Lukoil cégre – jelentette ki Olof Gill, az Európai Bizottság illetékes szóvivője Brüsszelben, az uniós végrehajtó testület szokásos napi sajtótájékoztatóján csütörtökön.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!