2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Gazdaság

Vodafone ONE – Mobil és vezetékes szolgáltatások egy csomagban, különleges kedvezményekkel és előnyökkel

A Vodafone konvergens szolgáltatóként az elmúlt években folyamatosan azon dolgozott, hogy létrehozza azt az ajánlatot, amely egy csomagban képes azokat az ügyféligényeket kiszolgálni, amelyek igazán fontosak – mindezt különleges kedvezményekkel és egyéb előnyökkel. A szolgáltató ezen gondolatiság mentén vezette be a Vodafone ONE ajánlatát, melynek keretében azon ügyfelek, akiknek mobil- és vezetékes szolgáltatása is a Vodafone-nál van, számos kedvezményt és elsőbbségi ügyfélkiszolgálást vehetnek igénybe. A különleges ajánlatot bemutató kampányhoz kivételes meglepetéssel is készült: a Vodafone ONE kisfilmjében Révész Sándor újra elénekli a Piramis együttes klasszikusát.

  • Vodafone ONE – Mobil és vezetékes szolgáltatások egy csomagban, különleges kedvezményekkel és előnyökkel

A UPC felvásárlása lehetővé tette a Vodafone számára, hogy konvergens szolgáltatóvá váljon. Ahhoz, hogy az ebből származó előnyöket az ügyfelek maximálisan kiélvezhessék az elmúlt évek során a szolgáltató munkatársai kitartóan dolgoztak a háttérben, melynek eredménye többek között a Vodafone ONE is. Az ajánlat talán a Vodafone eddigi legnagyobb kedvezményeket kínáló szolgáltatása, amely már ennek a konvergens szolgáltatói létnek a lehetőségeit használja ki.

A Vodafone ONE bevezetése fontos mérföldköve a Vodafone konvergens szolgáltatóvá válásának. A mobil- és vezetékes szolgáltatások összevonásával az ügyfelek akár 20 vagy 30 százalék havidíj-kedvezményben és egyedi készülékkedvezményekben részesülhetnek, elsőbbséget élvezhetnek az üzletekben történő kiszolgáláskor és a telefonos ügyfélszolgálaton, új szintre emelve ezzel az ügyfélélményt. A különleges kedvezmények közé tartozik az egy számla, a 3GB extra adat, a Vodafone ONE asszisztens, a wifipótló opciók, előfizetések közötti díjmentes hívás és az ügyintézést egyszerűsítő egy online fiók. Ráadásul most ünnepi készülékkedvezménnyel együtt akár 52 500 Ft kedvezmény érhető el minden okostelefonra, tabletre, TV-re, laptopra vagy játékkonzolra. A Vodafone ONE kedvezmények igénybevételéhez az ügyfeleknek legalább egy jogosult otthoni és egy jogosult mobil alapszolgáltatással kell rendelkezniük

Különleges karácsonyi kampányfilm harangozza be a csomagot

A Vodafone ONE kapcsán készített karácsonyi kisfilmben a Piramis zenekar egykori frontembere, Révész Sándor énekli el az utóbbi évtizedek egyik legszebb magyar karácsonyi dalát, az Ajándék című slágert.

„Idén a karácsonyi kampányunk fő üzenete, hogy a karácsonyi vásárlási lázban ne az ajándékok száma, értéke, azok halmozása vezessen minket, hiszen egy ajándék is elég, ha abban benne van minden törődésünk. Ilyen a legújabb csomagunk, a Vodafone ONE is, amelyen sokan, sokat dolgoztunk, ügyfeleink elégedettsége érdekében” – mondta a kampánnyal kapcsolatban Juhász Péter Tibor, a Vodafone Magyarország márkaigazgatója.

Vodafone ONE különleges törődéssel összeállított ajánlata és a megható karácsonyi kisfilm egyformán üzeni: egy ajándék is elég.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!