2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:20

Gazdaság

Vasárnaptól állandó veszélyt jelenthet a dízelhiány

Február ötödikén, vasárnap lép életbe a legújabb brüsszeli szankciós csomag, ami egyúttal a legpusztítóbb hatással is lehet az Európai Unió tagállamaira.

  • Vasárnaptól állandó veszélyt jelenthet a dízelhiány

December eleje óta tilos orosz kőolajat szállítani az Európai Unióba, kivéve vezetéken. Ezt fokozza Brüsszel újabb lépése, amivel az finomított termékek behozatalát is betiltja az Unió, amivel szinte teljesen kizárja Oroszországot az európai üzemanyag-piacról. Az egyetlen kivétel Magyarország, hazánk ugyanis mentességet kapott - tengerpart nélküli országként másképp nem tudnánk beszerezni a szükséges üzemanyagot.

A szankciókkal Brüsszel az orosz gazdaságot akarja térdre kényszeríteni, Putyin elnök decemberi beszámolója alapján azonban kevés sikerrel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Magyarország folyamatosan fejlődik

Magyarország folyamatosan fejlődik

Magyarország az elmúlt évben is folytatta a felzárkózást. (A jegybanki vélemények ellenére is) 75 százalékról 77 százalékra emelkedett a magyar GDP - jelentette ki Gulyás Gergely, az Eurostat legfrissebb jelentésére reagálva.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!