2022. 12. 06. Kedd Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

Varga Mihály: Fel kell készülni arra, ha nem jön olaj és földgáz Ukrajna felől

Olyan gazdasági hullámot indított el a pandémia és az ukrajnai háború , amit azóta sem tudott kezelni Európa - jelentette ki a pénzügyminiszter egy budapesti lakossági fórumon. Varga Mihály kifejtette, nem szabad olyan gazdasági intézkedéseket hozni válaszul, amelyek Európát és hazánkat hozzák nehéz helyzetbe. A miniszter leszögezte: Magyarország kormánya elérte ugyan, hogy az energiahordozókra vonatkozó szankciók ránk ne vonatkozzanak, azonban alternatívát is kell találni arra az esetre, ha a háború miatt az Oroszország felől érkező gáz és olaj szállítás megszűnne.

  • Varga Mihály: Fel kell készülni arra, ha nem jön olaj és földgáz Ukrajna felől

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!