2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Fel a fejjel

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Gazdaság

Változhatnak az adótörvények

Lesz változás az adótörvényekben, de alapvetően a bürokrácia csökkentése a cél – nyilatkozta a Kossuth Rádióban a nemzetgazdasági tárca államtitkára.

Tállai András Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterhez hasonlóan azt hangsúlyozta, hogy a jövő évi költségvetésben a növekedésre és a munkahelyteremtésre összpontosít a kabinet. „Alapvetően az adórendszerben változás nem várható, természetes, hogy korrekciók lesznek az adótörvényeken belül, itt elsősorban az adózóknak a bürokráciáját szeretnénk csökkenteni. Mint minden adótörvényben, lesznek olyan dolgok, amelyek pozitívan érintik az adózókat, és bizonyára lesznek olyanok is, amelyeknek esetleg nem mindenki fog örülni” – fogalmazott az NGM államtitkára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!