2024. 06. 01. Szombat Tünde napja
Jelenleg a TV-ben:

Békemenet '24

Következik:

Hírek 17:10

Gazdaság

Úton az újabb rezsicsökkentés

Hatósági áras lehet a kéményseprés, így akár 20 százalékkal vagy nagyobb mértékben is csökkenhet a díja – értesült a Magyar Nemzet Online.

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője korábban azt mondta, ősszel újra egyeztetnek a rezsiköltségekről, ezért az sem zárható ki, hogy a kéményseprés díja ingyenes lesz. A portál szerint a következő rezsicsökkentés a szemétszállítási díjakat is érintheti, ahol 10 százalékos csökkentés is elképzelhető. Az MNO emlékeztet: az önkormányzatok az utóbbi hónapokban jelentősen emelték a szemétdíjat, miközben legfeljebb 4,2 százalékkal emelhették volna meg a szolgáltatók. A portál úgy tudja, hogy a kormánypártok hétfői ülésükön egyeztetnek a kérdésről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Leminősítette a balti köztársaságokat az S&P

Leminősítette a balti köztársaságokat az S&P

Leminősítette mindhárom balti köztársaságot az S&P Global Ratings, elsősorban arra a véleményére hivatkozva, hogy a geopolitikai kockázatok megterhelik a három EU-gazdaság növekedési kilátásait.
A Moody's változatlanul befektetésre ajánlja Magyarországot

A Moody's változatlanul befektetésre ajánlja Magyarországot

A fokozódó háborús helyzet ellenére töretlen a bizalom Magyarország iránt: a Moody's is változatlanul befektetésre ajánlja hazánkat - emelte ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI-hez szombatra virradóra eljuttatott közleményében.
Gigaberuházás valósult meg Szombathelyen

Gigaberuházás valósult meg Szombathelyen

A japán TDK 26 milliárd forintos beruházása 250 új munkahelyet hozhat létre Szombathelyen, ráadásul a fejlesztésnek nem csak helyi, és nem is csak magyar, hanem komoly nemzetközi jelentősége is van - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Szombathelyen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!