2023. 05. 29. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Bayer show 08:05

Gazdaság

Új beruházások és lehetőségek az új évben Zalaegerszegen

Új beruházások és kiváló lehetőségek - így indul az új Zalaegerszegen. A terveiről a város és vármegye vezetői számoltak be.

  • Új beruházások és lehetőségek az új évben Zalaegerszegen

Nagy hangsúlyt fektetnek a gazdaságfejlesztésre, aminek eredményeként 2023-ban is több száz új munkahely jön létre Zalaegerszegen.

Intézmények, utak és járdák rekonstrukciója - jelenleg mintegy 14 milliárd forint értékben zajlanak építkezések a zalai vármegyeszékhelyen. A szankciós válság ellenére új projektek is indulnak.

Vigh László, a térség országgyűlési képviselője a járműipar fontosságát emelte ki, a vármegye pedig a digitalizáció kiterjesztésére helyezi a hangsúlyt. Mindez a gyakorlatban annyit jelent, hogy elektronikusan is elérhetőek januártól az ingatlan-nyilvántartás adatai Zalában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - Agrárium 2023

Napindító - Agrárium 2023

Tóth Péterrel, az Agrárium 2023 projektvezetőjével beszélgettünk. A projekt célja, hogy ellássák információval a hazai gazdálkodókat illetve a hazai és az Európai Uniós szakpolitikát arról, hogy hol tart a magyar mezőgazdaság 2023-ban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!