2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Radar 17:10

Gazdaság

Továbbra is jók a magyar gazdaság kilátásai

Magyarország az Európai Unió legjobban teljesítő gazdaságai között van – mondta a Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára Szécsényben. Rákossy Balázs a kormánypárt országjáró körútján arról is beszélt, hogy a piacok lassulása ellenére a magyar gazdaságnak továbbra is jók a kilátásai.

  • Továbbra is jók a magyar gazdaság kilátásai

Erősödő vállalkozói szektor, bővülő ipari és kereskedelmi beruházások. Magyarország jól teljesít az Európai Unió gazdaságában. Az uniós források felhasználásáért felelős államtitkár szerint ezt a helyzetet az elmúlt tíz év jó gazdaságpolitikája teremtette meg.

Szécsénybe az elmúlt években több uniós forrás is érkezett, de a város nem tudta kihasználni az összes elérhető lehetőséget. A kormánypártok polgármesterjelöltje szerint a következő önkormányzat fő feladata a lakosság megtartása munkahelyteremtéssel.

Varga Béla szerint a következő években elérhető, hogy Szécsény felzárkózzon a nagyobb ütemben fejlődő szomszédos város, Balassagyarmat mellé, és kivegye részét a Nyugat-Nógrád szerte érezhető gazdasági fejlődésből.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Magyarország kész támogatni Mark Rutte távozó holland miniszterelnök jelölését a NATO főtitkári posztjára annak a fogadalmának a fényében, hogy teljes mértékben támogatja azt a megállapodást, amely szerint magyar állomány nem vesz részt a NATO ukrajnai tevékenységében és ezek támogatására sem fordítanak magyar forrásokat – írta az X portálon Orbán Viktor miniszterelnök.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás – közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!