2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Napindító 04:00

Gazdaság

Tönkremehetnek az alkohollal foglalkozó kereskedők

Több mint száz, alkohollal foglalkozó kereskedő mehet tönkre jövőre a jövedéki biztosíték megnövelése miatt.

Az Index azt írja, az új szabályokat legfeljebb öt-hat szereplő tudja teljesíteni. A jövedéki törvény kedden elfogadott módosítása alapján 2015 februárjától az alkoholt áruló nagykereskedőknek az eddigi 22 millió forint helyett 150 millió forintos jövedéki biztosítékot kell letenniük. Az összeg nagysága nem függ a cég méretétől, illetve forgalmától, vagyis a megemelt összeg a kisebb mennyiségekkel kereskedő vállalkozókat szoríthatja ki a piacról.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!