2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Vetítő 11:05

Gazdaság

Több uniós tagország az atomenergia zöldenergiaként való elismerését kéri

Tíz uniós tagország, köztük Magyarország arra szólítja fel Brüsszelt, hogy az atomenergiát is sorolja az alacsony szén-dioxid-kibocsátású energiaforrások közé. Vagyis, hogy az atomenergia is váljon az unió klímavédelmi célját megvalósító program részévé. Az energiaárak nyugat-európai elszabadulásáról és az energiaválságról nagy viták várhatók a jövő héten kezdődő uniós csúcson. Brüsszelből Zöldhegyi Katalin tudósít.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Minden, amit az szja visszatérítésről tudnia kell

A visszatérítés azoknak jár, akik a 2021-es év legalább egy napján családi kedvezményre jogosultak voltak. 2021. október 21.

A gazdák helyett ismét Brüsszel mellé állt a magyar baloldal

Egyre több tanulmány szerint katasztrófához vezet Brüsszel fenntarthatóbb mezőgazdaságot és élelmiszer-előállítást célzó stratégiája. 2021. október 21.

Ezért bontakozott ki heves vita a minimálbér-tárgyaláson

Új helyzet alakult ki, miután a kormány is egyetért a munkavállalókkal abban, hogy jövőre azonos mértékben emelkedjen a minimálbér és a garantált bérminimum – mondta a VG-nek Palkovics Imre. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!