2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

A közvetítő

Következik:

A közvetítő 03:30

Gazdaság

Több mint 40 milliárd forint érkezett Zala vármegyébe + videó

Több mint 40 milliárd forint érkezett Zala vármegyébe a Magyar Falu Programnak köszönhetően. A támogatásokból olyan beruházásokat valósítottak meg, amelyek a helyben maradást és család-alapítást ösztönzik.

  • Több mint 40 milliárd forint érkezett Zala vármegyébe + videó

A falvak döntő többségére évtizedekig jellemző volt a népességcsökkenés. A kormány kezdeményezésének sikerét példázza, hogy az utóbbi négy évben ez a tendencia változott. A támogatásnak köszönhetően a kistelepülések olyan beruházásokat valósítottak meg, melyek a helyben maradást és családalapítást egyaránt ösztönzik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!