2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Gazdaság

Több ezer vállalkozásnak jelentenek könnyítést

Véglegessé vált a hazai adórendszer.

A Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára a Magyar Nemzetnek azt mondta: a költségvetés 400 milliárd forintos tartaléka biztosítja, hogy a jövőben ne legyen szükség adóemelésre.

Balog Ádám hangsúlyozta: a különböző gazdasági ágazatokra kivetett adónemek az államháztartási hiány 3 százalék alatti tartását segítik elő. Kiemelte, hogy az adószabályok megalkotásakor a kormányzat olyan jogi megoldásokat keresett, amelyek megakadályozzák, hogy a pénzügyi, a távközlési és a közüzemi szolgáltatók az ügyfelekre hárítsák az adókat. Az államtitkár beszélt a jövőre életbe lépő két új adózási lehetőségről is. Véleménye szerint az új kis adónemek több ezer vállalkozásnak jelentenek majd könnyítést.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Palkovics: A vasút lehet a tengeri szállítás alternatívája

A vasút lehet a tengeri szállítás alternatívája; erről és az ehhez szükséges fejlesztésekről is egyeztettek a résztvevők a Bulgária-Magyarország-Szerbia-Törökország közlekedési munkacsoport alakuló ülésén - mondta a technológiai és ipari miniszter kedden az MTI-nek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!