2023. 06. 03. Szombat Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

Több ezer vállalkozásnak jelentenek könnyítést

Véglegessé vált a hazai adórendszer.

A Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára a Magyar Nemzetnek azt mondta: a költségvetés 400 milliárd forintos tartaléka biztosítja, hogy a jövőben ne legyen szükség adóemelésre.

Balog Ádám hangsúlyozta: a különböző gazdasági ágazatokra kivetett adónemek az államháztartási hiány 3 százalék alatti tartását segítik elő. Kiemelte, hogy az adószabályok megalkotásakor a kormányzat olyan jogi megoldásokat keresett, amelyek megakadályozzák, hogy a pénzügyi, a távközlési és a közüzemi szolgáltatók az ügyfelekre hárítsák az adókat. Az államtitkár beszélt a jövőre életbe lépő két új adózási lehetőségről is. Véleménye szerint az új kis adónemek több ezer vállalkozásnak jelentenek majd könnyítést.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!