2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László 03:00

Gazdaság

Több bank állam elleni keresetét visszaküldték

A Fővárosi Törvényszékhez keddig beérkezett harmincöt banki kereset több mint felét visszaküldték különböző formai okok miatt – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a testület elnöke.

Fazekas Sándor szerint az augusztus 25-i határidőig még körülbelül ugyanennyi beadvány érkezhet. A Fővárosi Törvényszék vezetője hozzátette: a polgári perrendtartás szellemében az ügyvédi költségeket a vesztes fél viseli majd.

– Jelen pillanatban a harmincöt keresetlevélből tizenkilenc esetében idézés kibocsátása nélkül a keresetlevelet visszaküldte a bíróság. Formai hibákról, alaki hibákról volt szó, amelyek korrigálhatók és pótolhatók – közölte Fazekas Sándor.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!