2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Egy bolond százat csinál 20:10

Gazdaság

Tiltakoznak a környezetvédelmi termékdíj kiterjesztése ellen

Tiltakoznak a környezetvédelmi termékdíj kiterjesztése ellen a vegyipari és kereskedelmi cégek.

A Világgazdaságnak az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára azt mondta, ha az Országgyűlés megszavazza a szappan, a sampon, a mosószer, illetve a kozmetikai szerek után fizetendő díjat, akkor a termékek drágulása várható, ami a fogyasztás csökkenését okozza majd. Vámos György hozzátette, az egyre szűkülő piaci mozgástér miatt a szereplők nem fogják tudni lenyelni az adót, így azt mindenképp a fogyasztó fogja megfizetni. A főtitkár hozzátette, a kereskedelmet a környezetvédelmi termékdíj és az internetadó bevezetése mellett a tervezett élelmiszerlánc-felügyeleti díj emelkedése is érinti.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!