2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 11:40

Gazdaság

Szlovákia nem tudja fizetni az energiaszámláit

Szlovákiát a gazdasági összeomlás veszélye fenyegeti az emelkedő villamosenergiaárak miatt. - jelentette ki az ország miniszterelnöke. Az uniós politikus elmondta, ha Brüsszelből nem érkezik több milliárd eurós támogatás, akkor kénytelen lesz államosítani az ország áramellátását. Szlovákia ugyanis ötször magasabb piaci áron veszi vissza a kereskedőktől az energiahordozóit, ezért az államfő szerint az Európai Bizottság többletadóról szóló tervének európai szintűnek kell lennie. Mindemellett egy regionális fejlesztési forrás felszabadítását is javasolta a vállalkozások energiaszámláinak csökkentésére.

  • Szlovákia nem tudja fizetni az energiaszámláit

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!