2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:05

Gazdaság

Szijjártó Péter: Hagyjanak fel a magyar cégek vegzálásával Ukrajnában

Magyar vállalatokat tilt ki Ukrajna, a Richter egyes termékeit már nem lehet forgalmazni, ugyanakkor Kijev a Mollal szembeni bojkottra is felszólított.

  • Szijjártó Péter: Hagyjanak fel a magyar cégek vegzálásával Ukrajnában

Mindez elfogadhatatlan – jelentette ki Szijjártó Péter és elvárja az Európai Uniótól, hogy lépjen föl az ukrán hatóságoknál annak érdekében, hogy a magyar cégeket ne lehetetlenítsék el.

A külgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta, Magyarország támogatta azt a javaslatot, hogy az Európai Unió teljes vámmentességet adjon az ukránoknak az Unió területén. Az érintett magyar cégek Oroszországban is jelen vannak, de az ottani működésük semmilyen nemzetközi jogszabályt nem sért - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!