2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Gazdaság

Százmilliárdot hoztak a letelepedési kötvények

Csaknem százmilliárd forint folyt be az Államadósság Kezelő Központhoz a letelepedési kötvényekből – írja a Napi Gazdaság.

Az állampapírokért átlagosan több mint 220 ezer eurót fizettek a közvetítő vállalkozások, a külföldi befektetők összesen mintegy 1500 kötvényt jegyeztek le. Bár az adósságkezelő arról nem közölt adatokat, hogy melyik országból vásároltak a legtöbben, a lap szerint a program iránt leginkább Kínából érdeklődnek. Aki kifizeti a 250 ezer euró névértékű kötvényt, az fél év után letelepedési engedélyt kap Magyarországon.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!