2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Gazdaság

Simor mégsem az osztrákoknak fog dolgozni?

Cáfolja az Erste Bank, hogy magyarországi leánycégének Simor András lesz a vezérigazgatója. A jelenlegi jegybankelnök mandátuma március elején jár le.

Simort 2007-ben Gyurcsány Ferenc miniszterelnök javaslatára nevezte ki a köztársasági elnök az MNB élére. Orbán Viktor megerősítette, hogy a spekulációk elkerülése érdekében csak egy nappal a kinevezés előtt nevezi majd meg a Magyar Nemzeti Bank új elnökét. A személy kiválasztásáról pedig azt mondta, hogy olyan vezetőt jelöl majd, aki – ellentétben Simor Andrással – betartja a közmegbízatással járó szabályokat, és a vagyonát nem külföldi offshore cégben gyarapítja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!