2021. 10. 28. Csütörtök Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Gazdaság

Segítenek befizetni a díjhátralékot

Több mint 1500 családnak segíthet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Dél-Magyarországi Áramszolgáltató közös hátralékkezelő programja.

Idén mintegy 47 millió forintot fordítanak a támogatásra, amelyből a nehéz anyagi körülmények között élők díjhátralékának akár felét is fedezhetik. Így azok is fogyasztók maradhatnak, akiknek a támogatás nélkül kikapcsolnák az áramot. „A célcsoportunk a szociálisan rászoruló családok és nagyon bízunk benne, hogy az előző évekhez hasonlóan ezres nagyságrendben fogunk családoknak segíteni abban, hogy a tartozásukat kiegyenlítsék és esetleg újra fogyasztókká váljanak, vagy pedig a napi nehéz helyzetükön egy kicsit javítsunk, segítsünk” – fogalmazott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Ismét fellángolt a halászati vita London és Párizs között

Mindkét kormány szankciókat és ellenszankciókat helyezett kilátásba arra az esetre, ha a vitás kérdésekben néhány napon belül nem születik egyezség. 2021. október 28.

Eldőlt: Jövőre 260 ezer forint lesz a garantált bérminimum, kétszázezer a minimálbér

További könnyítés a béremelések végrehajtásához, hogy a kisvállalati adó tíz százalékra csökken januártól. 2021. október 27.

Hitelmoratórium: a vasárnapnál csak a péntek tűnik fontosabbnak

Vasárnapig jelentkezhetnek bankjuknál azok, akik továbbra is élnének a hitelmoratórium lehetőségével. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Kiképzésen a Gripen-pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!