2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Gazdaság

Scholz: Helyes, hogy az orosz gázimportot nem sújtottuk szankciókkal

Helyesen döntött az Európai Unió és a G7 csoport azzal, hogy nem sújtotta szankciókkal az orosz gázimportot - jelentette ki a német kancellár augusztusi sajtókonferenciáján Berlinben. Olaf Scholz kiemelte, számos kelet-európai uniós tagország, valamint részben Németország is erősen függ az orosz földgázszállításoktól. Rámutatott arra is, hogy Németország szolidaritást vállal uniós partnereivel, szükség esetén segít a földgázellátás biztosításában. Arról is beszélt, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök felelős a háborúért, az Európai Unió pedig a szankciókkal egységesen és szolidárisan reagált az orosz agresszióra.

  • Scholz: Helyes, hogy az orosz gázimportot nem sújtottuk szankciókkal

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!